Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
21. septembra 2023, 7:25
Čas čítania 0:32

V uliciach veľkého slovenského mesta sa dnes objaví čierny dym a rozozvučia sa sirény. Chystajú simulované cvičenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Súkromná firma v meste chystá simulované cvičenie.

Obyvatelia mesta Žilina sa musia dnes 21. septembra pripraviť na simulované cvičenie súkromnej firmy. Prípravu realizuje firma, ktorá sídli v bývalom areáli Považských chemických závodov a cvičenie realizuje z dôvodu prevencie a bezpečnosti na úseku civilnej ochrany. 

„Vo štvrtok 21. septembra sa v čase od 10 hod. do 11 hod. uskutoční príprava a v stredu 4. októbra sa bude konať samotné cvičenie. V uvedených termínoch môžete počuť 2-minútový kolísavý tón sirény, zvuk sirén požiarnych vozidiel a bude vidieť čierny i biely dym,“ píše mesto na sociálnej sieti.

Na biely a čierny dym sa musia pripraviť najmä obyvatelia a návštevníci Ulice M. R. Štefánika, Ulice Jána Milca a Ulice P. O. Hviezdoslava. Cvičením nebude nikto obmedzovaný ani ohrozený a mesto dodáva, aby obyvatelia v týchto termínoch z dôvodu možných zvukových a vizuálnych efektov nevolali na linku tiesňového volania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia