Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. septembra 2023 o 14:43
Čas čítania 0:29

Slovák po hádke s priateľkou vyliezol na elektrický stĺp a tragicky na ňom zahynul. Uprostred búrky sa dotkol elektrického vedenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž zásah elektrickým prúdom neprežil.

Obyvateľ Moldavy nad Bodvou vo veku 33 rokov prišiel o život po tom, ako sa počas búrky holými rukami dotkol elektrického vedenia na stĺpe, kam sám vyliezol. Podľa informácií denníka Korzár rozhodnutiu vyliezť na elektrický stĺp predchádzala hádka s priateľkou. 

Muž pri zásahu elektrickým prúdom prišiel o život, pričom okamžite po dotyku s vedením  spadol na zem s popálenými rukami. Podľa informácií polície sa muža po dopade na zem pokúšali oživovať, no neúspešne. Obhliadajúci lekár nariadil vykonať pitvu.

„Môžem potvrdiť, že v nedeľu popoludní v Moldave nad Bodvou zomrel po elektrickom zásahu 33-ročný muž. Ten z presne nezistených dôvodov vyliezol na elektrický stĺp a rukou sa chytil vedenia vysokého napätia,“ potvrdila krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Polícia už začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

elektrické vedenie
Zdroj: TASR/Ján Siman
Domov
Zdieľať
Diskusia