Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. septembra 2023, 17:16
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: Vo volebnej miestnosti v Považskej Bystrici zomrel po kolapse volič

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Potvrdil to hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Viliam Sládek.

Vo volebnej miestnosti v považskobystrickej mestskej časti Považské Podhradie zomrel po kolapse 78-ročný volič. TASR to potvrdil hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Viliam Sládek.

„O 15.45 h sme na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby prijali žiadosť o pomoc k staršiemu mužovi, ktorý skolaboval vo volebnej miestnosti v Považskej Bystrici, v mestskej časti Považské Podhradie. Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulanciu záchrannej zdravotnej služby. Ani napriek snahe záchranárov sa nepodarilo 78-ročného muža zachrániť a na mieste prítomný lekár záchrannej zdravotnej služby po neúspešnej resuscitácii konštatoval smrť,“ informoval Sládek.

Počas zásahu zdravotných záchranárov bolo podľa zapisovateľky okresnej volebnej komisie v Považskej Bystrici Adriany Oravíkovej hlasovanie v okrsku prerušené na trištvrte hodinu. Volebná miestnosť tak bude otvorená na hlasovanie do 22.45 h.

Počas celého dňa sledujeme priebeh predčasných parlamentných volieb naživo. Prečítaj si všetky dôležité informácie z volebných miestností, štatistiky a výsledky na jednom mieste.

30. septembra 2023, 7:00 Čas čítania 25:30 VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia