Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
8. októbra 2023, 12:16
Čas čítania 1:18

Eduard Heger vyzýva ľudí, aby jeho stranu podporili finančným darom. Mnohých jeho status pobúril

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do statusu pridal Eduard Heger aj číslo účtu, na ktorý môžu ľudia príspevok posielať.

Predseda strany Demokrati Eduard Heger dnes na svojom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnil emotívny príspevok. Vyzýva v ňom ľudí, že pokiaľ majú záujem, nech sa stanú súčasťou strany Demokrati alebo ju finančne podporia. Ľudí status pobúril a v komentároch neskrývajú sklamanie. 

V úvode vyjadruje predseda strany vďačnosť za pozitívne reakcie a správy od verných podporovateľov. Heger spomína aj sklamanie z volieb, no vidí to aj ako príležitosť rásť a zo strany Demokrati vybudovať „silnú stredopravú prozápadnú stranu s kvalitným tímom, silnou regionálnou základňou a príťažlivým programom“.

Status však naberá grády a v ďalšom odseku pozýva ľudí, aby vstúpili do jeho strany. „Preto ak to cítite podobne, prosím, napíšte nám na [email protected], že chcete vstúpiť do strany Demokrati. Každého jedného z Vás budeme vzápätí kontaktovať. Spoločne vybudujeme silnú a odborne zdatnú členskú základňu po celom Slovensku,“ píše Heger. Vstupom do strany to však nekončí.

„Ako viete, náš volebný výsledok veľmi tesne pod 3 % znamená, že nedostaneme žiadnu finančnú pomoc od štátu na činnosť strany. Obraciame sa preto na Vás s tým, aby ste nám pomohli aj v tejto oblasti. Tí z Vás, ktorí nám môžete prispieť akoukoľvek sumou do 999 eur, prosím, pošlite nám takýto finančný dar na účet strany vedený v Tatra banka, a. s.,
IBAN: SK05 1100 0000 0029 4305 1515. Do správy pre príjemcu, prosíme, uveďte ‚dar‘,“ pokračuje Heger v statuse.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Dodáva, že ak vie niekto prispieť sumou vyššou ako 1000 eur či službou alebo materiálnym darom, má mu napísať priamo do správy alebo na email [email protected]

edo
Zdroj: Facebook/Eduard Heger

Ľudia v komentároch sa búria 

Status predsedu strany mnohých ľudí pobúril. Svedčia o tom komentáre pod príspevkom, v ktorých sa ľudia sťažujú aj na to, že sami peniaze nemajú. Medzi „hejtermi“ sa však našlo aj zopár takých, ktorí sa rozhodli strane Demokrati pomôcť a finančný príspevok odoslali. 

„Ľudia nemajú peniaze a majú vás podporovať? REPUBLIKA takisto fungovala bez akýchkoľvek štátnych príspevkov a dá sa to,“ napísala pod status Lea Lauková, asistentka Milana Uhríka, ktorý stojí na čele strany Republika. 

Domov
Zdieľať
Diskusia