Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
9. októbra 2023, 13:17
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Dědeček spoznal svoj právoplatný trest. K sprísneniu nakoniec nedošlo, za mrežami si posedí 15 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Generálny prokurátor neuspel, súd Deděčkovi potvrdil trest.

Krajský súd v Bratislave v pondelok 9. októbra potvrdil 15-ročný trest pre Dušana Dědečka, informujú tvnoviny.sk. Rovnaký trest mu pôvodne vymeral aj mestský súd.

Dědeček sa pred súd musel postaviť po tom, čo sa prokuratúra odvolala voči 15-ročnému trestu, ktorý mu uložil v júni Mestský súd Bratislava I. Prokuratúra sa odvolala na príkaz Maroša Žilinku. Prokurátorovi sa zdalo, že trest je nízky. Krajský súd však rozhodnutie mestského súdu potvrdil. 

Dopravná nehoda v centre Bratislavy si 2. októbra 2022 vyžiadala päť mŕtvych a niekoľko zranených osôb. Dušan Dědeček mal podľa obžaloby šoférovať v štádiu ťažkého stupňa opitosti a jeho automobil dosiahol rýchlosť 143 kilometrov za hodinu. K stretu s prvou osobou malo prísť pri rýchlosti 107 kilometrov za hodinu. Na zastávke sa malo nachádzať približne 40 ľudí. Dušan Dědeček na hlavnom pojednávaní priznal vinu.

dedecek
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia