Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. októbra 2023, 14:47
Čas čítania 0:27

Fico, Pellegrini a Danko sú vraj tesne pred uzavretím dohody. Výsledok rokovaní o novej vláde sa možno dozvieme už zajtra

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Detaily vládnej dohody sa vraj dozvieme v stredu.

Rokovania medzi Smerom, Hlasom a SNS sú podľa všetkého pomaly na konci. Naznačujú to informácie portálu tvnoviny.sk, ktorý napísal, že tieto tri strany by mali výsledok svojej diskusie oznámiť už v stredu 11. októbra.

Podľa všetkého sa vraj Smer, Hlas a SNS dohodnú na vytvorení novej vládnej koalície. Ak k dohode trojice strán dôjde, do premiérskeho kresla zasadne Robert Fico, zatiaľ čo Peter Pellegrini sa stane predsedom parlamentu.

TV Markíza informovala, že predsedovia všetkých troch strán sa dnes popoludní stretli v sídle strany Smer. Týmto stretnutím vraj vyvrcholia koaličné rokovania.

Presné znenie koaličnej dohody údajne chcú predsedovia spomínaných strán uzavrieť do ustanovujúcej schôdze Národnej rady, ktorá sa uskutoční koncom októbra, teda 30 dní po parlamentných voľbách. 

Fico, Pellegrini
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia