Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
18. októbra 2023, 15:31
Čas čítania 0:32

Musk na sociálnej sieti X zavádza ročný poplatok pre nových používateľov. Ak nezaplatíš 1 dolár, čakajú ťa obmedzenia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Poplatok sa nebude týkať existujúcich účtov.

Muskova sociálna sieť X spustila 17. októbra test novej platenej funkcie „Not a Bot“. Pre používateľov je na testovanie prístupný iba na Novom Zélande a na Filipínach. Sociálna sieť sa snaží zbaviť spamu a internetových botov, informujú na oficiálnom webe.

„Tento nový test bol vyvinutý na posilnenie nášho už aj tak významného úsilia znížiť spam, manipuláciu s našou platformou a aktivitu botov. Toto vyhodnotí potenciálne účinné opatrenie, ktoré nám pomôže bojovať proti botom a spamerom na sociálnej sieti X,“ píšu na blogu.

Test sa týka iba nových používateľov. Tí budú musieť po zaregistrovaní najskôr overiť svoje telefónne číslo a potom zaplatiť ročný poplatok vo výške 1 dolár. Uverejňovať obsah a vlastné príspevky budú môcť až po zaplatení. Keď sa rozhodnú, že poplatok nebudú chcieť platiť, budú môcť na sociálnej sieti čítať príspevky, pozerať videá a sledovať účty.

musk
Zdroj: Photo by James Devaney/GC Images, TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia