Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
21. októbra 2023 o 13:17
Čas čítania 0:48

Chytili gastropodvodníka: 50-ročný muž predstieral infarkt, aby nemusel zaplatiť účet v reštauráciách

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Z reštaurácie sa pokúsil odísť bez zaplatenia už dvadsaťkrát.

Päťdesiatročný muž zo Španielska vo viacerých reštauráciách predstieral infarkt, aby nemusel zaplatiť za jedlo, ktoré si objednal. V putách skončil krátko nato, ako sa „hodil na zem“  a predstieral, že mu je zle, v jednej z reštaurácií španielskeho mesta Alicante, píše portál Complex, odvolávajúc sa na španielsky portál 20minutos.

Muž sa v podniku prezentoval ako zámožný turista a objednal si paellu s morskými plodmi a whisky. Namiesto toho, aby zaplatil účet 34,85 eura, rozhodol sa opustiť reštauráciu so slovami, že si len ide po peniaze. Personálu tvrdil, že si zabudol peňaženku v hoteli. Keď ho z reštaurácie napriek tomu nepustili, hodil sa na zem a začal predstierať infarkt. Čašník však na jeho triky nenaletel a privolal políciu. 

Ako ďalej píše Complex, ide už o mužovo dvadsiate zatknutie v priebehu jedného roka. Všetky sa týkali podvodov na rôznych miestach v turistickej oblasti mesta Alicante.

Policajt, ktorý mal česť zatknúť 50-ročného podvodníka už štyrikrát, tvrdí, že sa vždy po príchode polície na miesto činu usmieva a pôsobí pokojne. Podgurážený niekoľkými pohárikmi alkoholu pravdepodobne verí, že mu to vždy nejako prejde. Vrásky na čele mu naposledy dokonca nerobil ani fakt, že musel stráviť jednu či dve noci v cele, kým sa dostal pred súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia