Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
23. októbra 2023 o 7:07
Čas čítania 0:32

Hrubú bundu nechaj doma, Slovensko zažije nezvyčajne slnečný týždeň. Takto vyzerá počasie na najbližšie dni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Príjemné počasie bude na začiatku týždňa aj na horách.

Nezvyčajne slnečné počasie bude na našom území pokračovať aj tento týždeň. Podľa meteo.sk bude u nás počasie naďalej ovplyvňovať výbežok tlakovej výše, ktorý zasahuje od juhu nad strednú Európu. V pondelok preto očakávame slnečné počasie s malou oblačnosťou.

Na západe krajiny môže teplota vystúpiť na 15 až 20 stupňov Celzia. V noci klesne na stále neštandardných 11 až 8 stupňov. Teploty vo zvyšku krajiny dosiahnu podobné hodnoty. Na strednom aj východnom Slovensku môže byť 19 stupňov. Teploty od 10 do 17 stupňov sa udržia až do štvrtka. Na celom území sa však obloha zatiahne.

Malá oblačnosť bude vládnuť aj na horách. Vo výške 1 000 metrov bude najvyššia denná teplota 14 stupňov. Vo výške 2 000 metrov bude 3 až 6 stupňov. Pre žiadny z okresov nebude minimálne počas prvých dvoch dní týždňa platiť žiadna výstraha SHMÚ.

Počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia