Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. októbra 2023, 18:15
Čas čítania 0:26

Obľúbený obchodný dom IKEA v októbri ohlásil veľké zlacňovanie. Ceny zníži takmer 2 000 výrobkom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ide o druhú vlnu zlacňovania za tohtoročnú jeseň.

Veľká nábytkárska sieť plánuje koncom októbra zlacňovať. Znižovanie cien sa bude týkať väčšiny sortimentu vrátane nábytku a kuchyne. Túto jeseň už ide o druhé zlacňovanie, prvé zákazníci mohli zaznamenať koncom septembra, informujú tvnoviny.sk.

„Ide doposiaľ o najvýraznejšie zníženie cien naprieč sortimentom IKEA, aké som mala možnosť zažiť. Naším cieľom je robiť maximum pre to, aby sme zostali cenovo čo najdostupnejší a aj naďalej hľadali každú príležitosť na zníženie cien,“ povedala pre portál riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava Lucia Klečková.

Druhá vlna zlacňovania sa dotkne približne 1 900 výrobkov. Nižšie ceny sa teda dotknú viac ako jednej tretiny predávaného tovaru. Švédsky reťazec momentálne znižuje ceny svojho sortimentu po výraznejšom zdražovaní na prelome rokov 2021/2022. 

ikea
Zdroj: Unsplash/Ueun Song
Domov
Zdieľať
Diskusia