Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. novembra 2023, 6:50
Čas čítania 0:38

Slovenka a Čech v poľskom hoteli vypadli z balkóna na betón. Polícia nenašla list na rozlúčku, príčina tragédie je neistá

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

K incidentu došlo ešte v utorok predpoludním.

Dvadsaťtriročná Slovenka spolu s 21-ročným Čechom vypadli z balkóna na treťom poschodí kúpeľného hotela v poľskom meste Kolobrzeg. Život Čecha sa lekárom v miestnej nemocnici už nepodarilo zachrániť, Slovenka podľa prokuratúry podstúpila náročnú operáciu.

K incidentu došlo ešte v utorok predpoludním. Ich pád na betónovú plochu videl jeden zo zamestnancov sanatória, ktorý privolal záchranku. Okolnosti prípadu teraz vyšetruje prokuratúra. Do sanatória Baltyk prišla dvojica v pondelok, rezerváciu mala na dve noci. Slovenka a Čech sa boli večer po príchode sami prejsť. Potom sa vrátili do apartmánu, z ktorého už nevyšli.

„Nezanechali list na rozlúčku a nič nenasvedčuje tomu, že to mala byť samovražda,“ povedal prokurátor Ryszard Gasiorowski. Podľa neho však nie sú dôkazy ani o tom, že v byte došlo k nejakej roztržke a niekto ich z balkóna vysotil.

O prípade poľské úrady informovali veľvyslanectvá Slovenska aj Česka. Do Poľska by mali prísť rodičia mŕtveho Čecha, ktorých chcú vyšetrovatelia vypočuť. Taktiež dúfajú, že čoskoro budú môcť vypočuť aj zranenú Slovenku.

hotel
Zdroj: Google Maps screenshot
Domov
Zdieľať
Diskusia