Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
9. novembra 2023, 16:24
Čas čítania 0:34

Po týždňovej stabilite prichádza zmena. Aktuálne ceny na benzínkach nepotešia jednu skupinu vodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nafta v porovnaní s minulým týždňom zdražela.

Vodičov tento týždeň prekvapila prehlbujúca sa cena medzi benzínom a naftou. Podľa portálu benzin.sk cena benzínu posledný týždeň klesla, zatiaľ čo cena nafty stúpla. 

Tento týždeň klesli ceny benzínu o zhruba 0,02 € na sumu 1,625 € za liter paliva. Cena nafty sa minulý týždeň pohybovala vo výške 1,669 €. Aktuálne ceny sa v niektorých okresoch pohybujú v rovnakej sume alebo o 0,01 € viac. 

Podľa portálu sa najnižšia cena benzínu na niektorých čerpacích staniciach pohybuje okolo 1,565 €, zatiaľ čo v niektorých okresoch motoristi zaplatia až 1,655 €. Rozdiel medzi najnižšou a najvyššou cenou za liter benzínu je 0,090 €. Pri tankovaní nádrže s objemom 45 litrov cena predstavuje rozdiel až 4,050 €. 

Najnižšia cena nafty sa pohybuje na úrovni 1,608 € a najvyššia vo výške 1,698 €. Niektorí motoristi si tak za nádrž s objemom 45 litrov môžu priplatiť až 4,050 €.

 Benzin, pumpa
Zdroj: Prostooleh/Freepik/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia