Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
14. novembra 2023, 8:30
Čas čítania 0:29

Kolóna kamiónov na východnom Slovensku sa neustále zväčšuje. Desiatky nákladných vozidiel stoja až 30 kilometrov od hraníc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kolóna kamiónov sa tiahne od hraníc po križovatku na obec Hažín.

Kolóna kamiónov smerujúca k východnej hranici sa v utorok ráno tiahne od hraničného priechodu Vyšné Nemecké po križovatku na obec Hažín, informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

„Na zjazde z diaľnice D1 stojí za sebou v jednom jazdnom pruhu okolo 35 kamiónov. V smere od Petroviec nad Laborcom je pred Michalovcami odstavených približne 30 kamiónov,“ uviedla s tým, že kruhový objazd Hriadky je prejazdný bez obmedzení.

Polícia aj v súvislosti so zhoršenými poveternostnými podmienkami naďalej vyzýva nielen vodičov kamiónov na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť na cestách. Apeluje tiež na rešpektovanie pokynov jej príslušníkov v okolí hraničného priechodu, ale i na miestach, kde dochádza k odstaveniu kamiónov.

Nápor kamiónovej prepravy na hraničný priechod s Ukrajinou súvisí s protestnou blokádou hraničných priechodov v Poľsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia