Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. novembra 2023 o 13:20
Čas čítania 0:32

Megakrádež v Galante: mužovi ukradli z účtu 150-tisíc eur, použili šikovný trik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia zlodeja obvinila.

Trnavskí policajti zadržali podvodníka, ktorý ukradol z účtu obete za jednu noc viac ako 150-tisíc eur. Páchateľa vyšetrovateľ obvinil a podal návrh na väzobné stíhanie, informujú policajti na Facebooku. 

„Skupine osôb sa podarilo ‚nabúrať‘ sa do bankovej aplikácie poškodeného z okresu Galanta a postupne z jeho účtu presunúť financie na 7 iných účtov. Z nich potom mali v pomocou virtuálnej karty vybrať z viacerých bankomatov celú sumu,“ píšu v statuse. 

Polícia na prípade naďalej pracuje. Podľa zverejnených informácií ide o skupinu organizovaných zlodejov, po ktorých policajti naďalej pátrajú. 

Páchateľovi hrozí 15 rokov za mrežami

„Krajský vyšetrovateľ obvinil 34-ročného Ukrajinca z obzvlášť závažného zločinu krádeže spolupáchateľstvom, za ktorý mu v zmysle zákona môže hroziť väzenie na 10 až 15 rokov.

Na stotožnení ďalších osôb podozrivých zo spoluúčasti na trestnom čine polícia naďalej intenzívne pracuje,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia