Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
27. novembra 2023, 18:53
Čas čítania 0:30

VIDEO: V Detve horí byt. Ľudí z paneláka evakuujú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste zasahuje 22 hasičov.

V paneláku na sídlisku v Detve horí byt na ôsmom poschodí. TASR o tom v pondelok večer informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.


Ako ďalej uvádza, v súčasnosti bytový dom na Ulici obrancov mieru evakuujú a pokračujú lokalizačné práce. Na mieste zasahuje 22 príslušníkov HaZZ s desiatimi kusmi techniky.

Aktualizované 21.05 h – Požiar bytu na ôsmom poschodí v paneláku v Detve sa podarilo uhasiť. TASR to v pondelok večer potvrdil Radoslav Slašťan z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.
Ako ďalej uviedol, bytový dom na Ulici obrancov mieru je v súčasnosti prázdny. Hasiči z miesta evakuovali vyše 50 ľudí, jedna osoba má popáleniny a niekoľkí sa nadýchali splodín. Na mieste boli hasičské autá i hasičský evakuačný autobus.

Domov
Zdieľať
Diskusia