Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. novembra 2023 o 18:18
Čas čítania 0:25

ZIMA 2023: Posledná predpoveď na zimu mnohých ľudí sklame

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počasie bude cez zimu nadpriemerne teplé.

Meteorologické spoločnosti vydali poslednú predpoveď na tohtoročnú zimu. Meteorologická zima sa začne v decembri a končí sa vo februári. Počas tohto obdobia odborníci očakávajú nadpriemerne vysoké teploty, informuje portál iMeteo.

Väčšina Európy cez zimu pocíti vyššie teploty, ako je priemer. Sneženie meteorológovia očakávajú najmä vo vyšších polohách, občas nasneží aj nižšie, no nebude to pravidlom. V nižších polohách treba skôr počítať so zrážkami.

27. novembra 2023 o 18:04 Čas čítania 0:22 Za zasnežené auto ti hrozí pokuta. Ktoré časti vozidla musíš mať očistené? Za zasnežené auto ti hrozí pokuta. Ktoré časti vozidla musíš mať očistené?

V Európe budú dominovať najmä zrážky

Okrem Škandinávie a alpských oblastí, kde cez zimu očakávajú časté sneženie, treba v Európe počítať s nadpriemernými zrážkami. Tie však budú vo väčšine Európy padať vo forme dažďa. Snežiť bude túto zimu menej, ako je dlhodobý priemer.

sneh
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia