Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
30. novembra 2023 o 7:57
Čas čítania 0:39

Obľúbený výrobca mliečnych výrobkov mení názov. Spoločnosť prezradila dôvod vážneho rozhodnutia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K zmene názvu dôjde 2. apríla 2024.

Spoločnosť RAJO na svojom webe informovala, že po vyše 20 rokoch mení názov spoločnosti názov na MEGGLE Slovakia. Dôjde tak k zjednoteniu názvu so spoločnosťami skupiny MEGGLE, ktoré do RAJA vstúpili v roku 2001. Zmena názvu sa však nebude týkať produktov a zákazníci ich naďalej nájdu pod názvom RAJO.

RAJO na Slovenskom trhu pôsobí už 27 rokov. Je výrobcom mliečnych výrobkov, ktoré sa nachádzajú vo všetkých slovenských predajniach s potravinami. 

„RAJO je pre mnohých spotrebiteľov voľbou číslo 1. Produkty pod touto značkou sú každodennou súčasťou ich života a značka RAJO je spolu s našimi zamestnancami a dlhodobými vzťahmi s obchodnými partnermi najväčšou hodnotou firmy na Slovensku. Aj po zmene názvu spoločnosti budeme túto značku naďalej rozvíjať, v čom máme aj plnú podporu a dôveru našej materskej spoločnosti,“ vyjadril sa Branislav Kušnierik, konateľ spoločnosti RAJO, s. r. o.

RAJO na slovenskom trhu pôsobí už 27 rokov. Je výrobcom obľúbených mliečnych výrobkov, ktoré sa nachádzajú vo všetkých slovenských predajniach s potravinami. K zmene názvu dôjde 2. apríla 2024. 

rajo produkty
Zdroj: RAJO/FB
Domov
Zdieľať
Diskusia