Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
18. decembra 2023, 8:45
Čas čítania 0:28

V týchto častiach Slovenska si musia šoféri dávať pozor na nebezpečné cesty. Jeden úsek je dokonca uzavretý

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najväčším problémom na cestách dnes bude znížená dohľadnosť.

Vo viacerých častiach Slovenska je pre hmlu znížená dohľadnosť, upozornila Slovenská správa ciest na svojom webe zjazdnost.sk.


Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Obmedzenie platí na ceste II/531, ktorú v úseku hranice okresov Revúca/Brezno – Červená Skala uzavreli pre vozidlá nad desať metrov. Povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, miestami mokrý. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sú cesty miestami pokryté vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu.


Aj všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Zjazdné sú aj horské priechody na území Slovenska. Povrch vozoviek je prevažne vlhký. Na horskom priechode Chorepa sa na vozovke miestami nachádza vrstva utlačeného snehu, na horskom priechode Vrchslatina zase vrstva zľadovateného snehu.

Mapa zníženej dohľadnosti na území Slovenska.
Mapa zníženej dohľadnosti na území Slovenska. Zdroj: zjazdnost.sk
Mapa výskytu námrazy a poľadovice na území Slovenska.
Mapa výskytu námrazy a poľadovice na území Slovenska. Zdroj: zjazdnost.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia