Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
4. januára 2024 o 20:39
Čas čítania 0:34

Policajt našiel ukradnutú sučku menom Zami. Bizarná krádež má šťastný koniec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majiteľ sa policajtovi poďakoval za nájdenie domáceho miláčika.

Polícia Slovenskej republiky informovala na sociálnej sieti o prípade krádeže chovného psíka, ktorý má šťastný koniec. Sučku nemeckého ovčiaka menom Zami ukradol z nezistených dôvodov neznámy páchateľ, ktorého sa však polícii podarilo vypátrať.

Zviera našiel konkrétne policajt z kriminálneho oddelenia počas nočnej služby na okraji Žiaru nad Hronom. Majiteľ sučky sa spolu s policajtom a so svojím domácim miláčikom po úspešnej akcii odfotil a mužom zákona poďakoval.

„V prvom rade sa chcem veľmi poďakovať policajtovi z OKP OR PZ V Žiari nad Hronom, ktorý úspešne našiel Zami v nočných hodinách, vyhodenú pravdepodobne z auta na priemyselnú cestu pri Slovalcu v ZH. Zároveň vyslovujem poďakovanie policajtom, ktorí boli privolaní k tomuto prípadu, za ich profesionálny prístup a obetavosť policajného kynológa OR PZ Tomáša Zámoru, ktorý mi veľmi s touto brutálnou krádežou pomohol. Ďakujem vám všetkým, ktorí ste tento príspevok zdieľali a pomohli,“ uviedol majiteľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia