Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
10. januára 2024, 20:39
Čas čítania 0:36

Fico, Danko a Blaha vzdali úctu Gustávovi Husákovi. Blaha ospevoval „zlaté časy“, keď sa vraj ľudia nebáli chodiť von

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Koaliční partneri zvýraznili úctu a rešpekt, ktorú voči Husákovi prechovávajú.

Líder politickej strany Smer-SSD Robert Fico a poslanec Ľuboš Blaha spolu so šéfom SNS Andrejom Dankom v stredu 10. januára vzdali úctu poslednému komunistickému prezidentovi Československa Gustávovi Husákovi. 

Dôvodom návštevy bolo 111. výročie narodenia Husáka. Fico, Blaha a Danko spoločne navštívili dúbravský cintorín, kde na Husákov hrob položili vence, kytice kvetov, zapálili sviečku a poklonili sa.

Poslanec Ľuboš Blaha, ktorý je dlhoročným podporovateľom socializmu, si na obdobie minulého režimu na Telegrame zaspomínal s veľkou nostalgiou. 

10. januára 2024, 16:21 Čas čítania 1:13 Blahovi sa narodil syn v luxusnej súkromnej pôrodnici. Pred štátnou nemocnicou s manželkou uprednostnili vyhľadávané sanatórium Blahovi sa narodil syn v luxusnej súkromnej pôrodnici. Pred štátnou nemocnicou s manželkou uprednostnili vyhľadávané sanatórium

„S láskou spomíname na éru, kedy sa stavali desiatky tisíc bytov pre mladé rodiny, kedy naši rodičia mali istotu práce, štát sa staral o sociálne práva, v každom okrese boli fabriky, nemuseli sme sa báť chodiť po vonku, neboli drogy, gangy, teroristi ani migranti,“ uviedol Blaha a na záver si stihol kopnúť aj do prezidentky Zuzany Čaputovej.

„Česť vašej pamiatke, doktor Gustáv Husák. S úctou spomínam na časy, kedy sme sa za našu hlavu štátu nemuseli hanbiť,“ dodal poslanec.

Domov
Zdieľať
Diskusia