Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. januára 2024 o 15:46
Čas čítania 0:32

Plat takmer 1 300 eur a množstvo príplatkov. Finančná správa hľadá kolegov na tieto pozície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Finančná správa zverejnila nové pracovné ponuky.

Finančná správa zverejnila na svojom webe nové pracovné ponuky na viaceré pozície. Okrem atraktívnych platov láka potenciálnych kolegov aj na pestrú škálu benefitov. Všetky voľné pracovné pozície chcú obsadiť v Bratislave.

Medzi ponukami je pozícia colného kontrolóra, referenta ochrany objektov, referenta colného dohľadu a referenta mobilného dohľadu. Práve miesto referenta mobilného dohľadu je platovo najatraktívnejšie. Finančná správa ponúka plat 1 237 eur, ku ktorému sa pripočítava výsluhový prídavok vo výške maximálne 507 eur. Kompletnú ponuku pracovných pozícií si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

Na všetkých pozíciách je termín nástupu 1. marca a každá z pozícií má okrem nástupného platu aj výsluhový prídavok. 

Okrem finančných prostriedkov láka finančná správa aj na mnohé benefity. Medzi nimi je napríklad šesť týždňov dovolenky za kalendárny rok, príspevok na ošatenie, možnosť zahraničnej rekreácie, príspevok na kultúrne a športové podujatia a mnoho ďalších. 

Domov
Zdieľať
Diskusia