Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
26. januára 2024 o 13:58
Čas čítania 0:36

Polícia kontrolovala podnik na Obchodnej ulici. Mladej Američanke našli v kabelke kryštalickú látku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tvrdila, že v kabelke nič nemá.

Príslušníci finančnej správy z Colného úradu Bratislava našli v kabelke 24-ročnej Američanky podozrivú bielu kryštalickú látku s neznámym obsahom. Stalo sa to počas kontroly v podniku na Obchodnej ulici v Bratislave. Informovala o tom hovorkyňa CÚ Bratislava Drahomíra Adamčíková.

V súčinnosti so štátnou políciou kontrolovali colníci v uplynulých dňoch prevádzkové priestory podniku na Obchodnej ulici. Do akcie nasadili aj služobného psa vycvičeného na vyhľadávanie omamných a psychotropných látok.

„Ten pozitívne označil otvorenú dámsku kabelku, ktorá sa nachádzala pri 24-ročnej Američanke. Na otázku, či je to jej kabelka, odpovedala kladne. Uviedla, že sa v nej nič nenachádza,“ vysvetlila hovorkyňa. Colníci a policajti však následne vyložili obsah kabelky na stôl a zistili, že vnútri bola peňaženka a sklenená dóza.

Adamčíková spresnila, že dóza obsahovala vrecká s neznámym obsahom bielej kryštalickej látky. „Keďže vzniklo podozrenie na prítomnosť omamných a psychotropných látok, príslušníci Policajného zboru si osobu prevzali spolu s neznámou kryštalickou látkou na ďalšie procesné úkony,“ dodala.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia