Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. januára 2024, 14:36
Čas čítania 0:48

A. Danko: „Som nasr*tý, nešiel som do vlády, aby Pellegrini bol prezidentom.“ Šéf Hlasu okamžite reaguje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini na Dankove slová zareagoval tým, že ich musí rešpektovať.

Predseda SNS sa v diskusnej relácii TA3 Téma dňa obul do predsedu parlamentu Petra Pellegriniho. Povedal, že podľa neho sa rozpadne koalícia v prípade, ak sa Pellegrini stane prezidentom. Predsedu Hlasu kritizoval aj za to, ako vedie Národnú radu SR. 

„Som nasr*tý, nešiel som do vlády preto, aby Pellegrini bol prezidentom,“ povedal Danko v relácii. Tvrdí, že do roka od toho, keď sa Pellegrini stane prezidentom, Robert Fico nebude premiérom. Situáciu takisto prirovnal k prezidentovi Michalovi Kováčovi a vtedajšiemu premiérovi Vladimírovi Mečiarovi. 

Danko opäť zopakoval, že najlepším prezidentským kandidátom by bol Robert Fico, ktorý by ako jediný mohol poraziť Pellegriniho. „Peter má rád moc,“ povedal Danko a v diskusii ho viackrát označil za zradcu, ktorý v roku 2020 Roberta Fica zradil.

Pellegrini tvrdí, že Danko vyjadreniami podporuje Korčoka

Peter Pellegrini v dnešnej relácii Na telo plus obvinil Andreja Danka z toho, že svojimi vyjadreniami podporuje prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Zároveň však dodal, že vyjadrenia šéfa SNS rešpektuje a naďalej sa bude uchádzať o jeho voličov. 

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Zareagoval aj na Dankove slová o rozpade koalície v prípade, ak by sa stal prezidentom. Svojich voličov ubezpečil, že Hlas určite nebude príčinou žiadnych koaličných kríz. „Hlas určite nebude subjekt, ktorý spôsobí rozpad vládnej koalície,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia