Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. februára 2024 o 8:54
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Rusko v noci masívne zaútočilo na Ukrajinu, v Kyjeve hlásia zranených aj výpadky elektriny

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ruské rakety poškodili najmenej 20 budov.

Najmenej jedna osoba prišla v noci na stredu o život počas ruských raketových útokov na Ukrajine. Hlásia aj zranených a výpadky energie v hlavnom meste Kyjev. 


Protiletecké poplachy boli v noci na stredu a v stredu ráno vyhlásené na celom území Ukrajiny. Raketové údery hlásili aj v Ľvovskej oblasti na západe krajiny. Rusko raketami zaútočilo na viaceré miesta vrátane metropoly Kyjev.

Škody spôsobené ruským útokom 

Starosta Mykolajiva Olexandr Sjenkevyč oznámil, že jeden muž prišiel o život a viacero osôb utrpelo zranenia. V tomto meste na juhu Ukrajiny ruské rakety poškodili najmenej 20 obytných budov.


Starosta Kyjeva Vitalij Kličko uviedol, že pre útoky raketami sa zastavili dodávky elektriny v časti mesta. V Charkove na severovýchode krajiny ruské útoky poškodili neobytnú infraštruktúru, oznámil gubernátor Charkovskej oblasti Oleh Sinehubov.

Domov
Zdieľať
Diskusia