Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. februára 2024 o 16:20
Čas čítania 0:23

Brali vodičáky aj tabuľky z áut a dávali pokuty. Pri nelegálnom tuningovom zraze v Bratislave policajti zistili 77 priestupkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Celkovo devätnásť vodičov prekročilo rýchlosť alebo inak porušilo pravidlá jazdy. Bez vodičských preukazov zo zrazu odišlo šesť vodičov.

Policajti zasahovali na nelegálnom tuningovom zraze v uliciach Bratislavy. Vodičom upravených áut na mieste udelili až 74 pokút, informovala polícia na Facebooku. 

Vodičom zadržali tabuľky s evidenčným číslom a odhalili aj mnohé ďalšie priestupky. Celkovo devätnásť vodičov prekročilo rýchlosť alebo inak porušilo pravidlá jazdy. Bez vodičských preukazov zo zrazu odišlo dokopy šesť vodičov.

„Priebeh zrazov sa však nezaobišiel bez porušení zákona, a preto zo strany policajtov bolo uložených celkovo sedemdesiatštyri blokových pokút. Jedenástim účastníkom na ,technicky vylepšených‘ vozidlách policajti zadržali tabuľky s evidenčným číslom a v devätnástich prípadoch zadržali osvedčenia o evidencii,“ konkretizovali policajti. Stretnutie sa skončilo až po polnoci.

Domov
Zdieľať
Diskusia