Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
22. februára 2024, 16:38
Čas čítania 0:32

Vodička BMW jazdila po D1 opitá, s dvoma promile v krvi zišla mimo cesty. Za volant si najbližšie mesiace nesadne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia zistila vodičke BMW 2,19 promile alkoholu v krvi.

Polícia Slovenskej republiky informovala na sociálnej sieti o opitej 41-ročnej vodičke, ktorá jazdila pod vplyvom alkoholu po diaľnici D1. Po podrobení sa dychovej skúške jej polícia zistila 2,19 promile alkoholu v krvi.

„Žena išla krátko po 13.00 h na aute BMW po diaľnici D1 v smere z Bratislavy na Trnavu. Tesne pred odbočkou na obec Voderady sa pravdepodobne dostatočne nevenovala šoférovaniu a zišla s autom vpravo mimo cesty,“ informuje polícia. 

Policajti opitú ženu zatkli a eskortovali ju na policajné oddelenie. „Poverená policajtka vodičku obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej v zmysle zákona môže hroziť strata slobody až na jeden rok,“ informujú. Žena sa onedlho postaví pred sudcu.

Polícia apeluje na vodičov, aby nejazdili pod vplyvom alkoholu alebo drog. Svojím konaním môžu ohroziť nielen seba, ale aj všetkých ostatných na cestách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia