Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
23. februára 2024, 18:00
Čas čítania 0:26

FACE TO FACE s Ivanom Korčokom: Peter Pellegrini ako líder preferencií sa debatám vyhýba, v kauze Evka mám čisté svedomie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obnovujeme reláciu Face to Face a Adelom Ghannamom. Ako prvý naše pozvanie prijal občiansky prezidentský kandidát Ivan Korčok.

Moderátor Adel Ghannam sa Ivana Korčoka pýtal na jeho názor na novelu Trestného zákona, ktorú schválila vláda. S moderátorom Ghannamom rozobrali prekvapujúce momenty predvolebnej kampane, Pellegriniho absenciu v predvolebných diskusiách, menovanie Pavla Gašpara za riaditeľa SIS či aktuálnu vládnu koalíciu.
 
V rozhovore dvojica bližšie rozobrala aj kauzu agentúry Evka, ktorá je známa pre sporné zákazky na ministerstve zahraničných vecí pod vedením vtedajšieho ministra Miroslava Lajčáka. Ivan Korčok v rozhovore povedal, aké zastáva postoje k registrovaným partnerstvám či vysokým trestom za prechovávanie marihuany.
 
Adel od Ivana Korčoka zisťoval, aké stanovisko by ako prezident zaujal k prebiehajúcej vojne na Ukrajine, v Pásme Gazy či ku kontroverzným výrokom Donalda Trumpa, ktoré sa týkali Ruska a NATO.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 154916 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia