Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová Samuel Valent
7. marca 2024 o 15:44
Čas čítania 0:39

Študenta dobili pri vysokoškolských internátoch. Partia chalanov si ho počkala, keď vychádzal z klubu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Študent incident oznámil polícii.

Mladého študenta dobili v internátnom mestečku Mlyny UK. Partia chalanov si na študenta počkala a bezdôvodne ho zbila, keď odchádzal s priateľmi z jedného z tamojších podnikov.

„Keď sme vychádzali von, počkali si nás pri šatniach,“ prezradil pre Refresher mladý muž, ktorý si želal zostať v anonymite. Bitka mala podľa študenta viacerých svedkov, ktorí si ju natáčali na mobil.

„V noci z utorka na stredu o 3.00 h na parkovisku pod UPeCe a následne o 3.15 h pred solegrilom, kde ma 2× bezdôvodne na zemi bila skupina chalanov, pričom mi spôsobili zranenia, zničili okuliare a musela byť privolaná polícia a RZP,“ napísal do študentskej skupiny. Pre Refresher ďalej povedal, že utrpel len ľahké zranenia a celý prípad nahlásil polícii.

Hovorkyňa oddelenia pre vonkajšie vzťahy Univerzity Komenského v Bratislave sa pre Refresher vyjadrila, že takéto správanie odsudzujú a označili ho za neprijateľné. „Ihneď po zistení sme začali interné prešetrenie a zabezpečenie dostupných kamerových záznamov. Sme pripravení ich na podnet PZ poskytnúť a byť plne súčinní,“ uviedla.

internát mlyny
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia