Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. marca 2024 o 18:02
Čas čítania 0:35

Nechutný incident v Piešťanoch: 73-ročný dôchodca masturboval pred tínedžerkami v mestskom parku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hrozí mu až trojročný pobyt vo väzení.

V Piešťanoch došlo k nechutnému incidentu. 73-ročný muž sa rukou uspokojoval v mestskom parku pred tromi dievčatami. Muža už za podobný skutok trikrát riešili, informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Tínedžerky svoj zážitok v parku ihneď oznámili príslušníkom Mestskej polície Piešťany,“ uviedla. Muža sa im podarilo na mieste zatknúť. Staršiemu mužovi pri dychovej skúške namerali jedno promile alkoholu.

„Poverený policajt ho obvinil z prečinu výtržníctva. V zmysle zákona mu môže hroziť až trojročný pobyt vo väzení. Policajti prípad riešia v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia súdu zostáva muž v cele policajného zaistenia,“ doplnila polícia.

Upozornila, že exhibicionisti majú nutkavú potrebu odhaľovať sa na verejnosti, prípadne sa pred zrakmi okoloidúcich aj uspokojovať. Vo väčšine prípadov nebývajú agresívni, no aj tak môžu spôsobiť svojim obetiam, najmä mladším ženám a deťom, psychickú traumu.

„Preto takéto správanie nikdy nebudeme brať na ľahkú váhu a každým prípadom sa budeme zaoberať,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia