Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Barienčík
19. marca 2024, 11:30
Čas čítania 0:32

Koho budú voliť Košice? (ANKETA)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Refresher sa vybral na cestu po Slovensku, aby zistil, koho budú Slováci voliť v prezidentských voľbách.

V dnešnej ankete sme sa vybrali na východ Slovenska, aby sme zistili, či sa Košičania zúčastnia na prezidentských voľbách, koho budú voliť a prečo sa rozhodli pre daného kandidáta.

Väčšina respondentov sa na voľbách zúčastní. Jedna z opýtaných povedala, že sa rozhodne v daný deň, neriadi sa vraj podľa nikoho a ničoho. Ďalší dvaja respondenti voliť nepôjdu, lebo neboli ani v minulosti. Nechávajú to na politikov, nech si rozhodujú sami.

Tí, ktorí voliť pôjdu, majú rôzne motivácie. Niektorým záleží na tom, kde bude vyrastať ich dieťa a ako bude vyzerať naša krajina. Našli sme však aj človeka, ktorý ide voliť, lebo potrebuje amnestiu.

Tí, ktorí chcú vo funkcii hlavy štátu vidieť Ivana Korčoka, sa rozhodli dať mu hlas, lebo spĺňa ich predstavy o dobrom prezidentovi. Voliči Pellegriniho sa tak rozhodli pre jeho prejav a správanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia