Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
22. marca 2024, 6:41
Čas čítania 0:57

Veľká slovenská banka zvyšuje ceny služieb. Klienti si priplatia aj dvojnásobok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tatra banka mení cenník, zvýšila ceny viacerých služieb.

Tatra banka mení od 31. mája cenník bankových služieb. Jej klienti si za niektoré služby priplatia aj dvojnásobne. Zvyšovať bude poplatky za platby, vklady hotovosti, SMS notifikácie, telefonické služby a výbery z bankomatov.

Za transakčné poplatky si klienti priplatia o 20 % viac. Po novom ich služba bude stáť 24 centov z pôvodných 20 centov. Banka avizuje, že zdvíhanie cien sa bude týkať poplatku za spracovanie prijatej platby, automatickej splátky kreditnej karty, realizácie SEPA inkasa a cezhraničných platieb. Zvyšovanie nezaznamenajú majitelia Účtov pre modrú planétu.

Poplatky za SMS notifikácie sa zvýšia o 100 %. Zákazníci budú platiť 2 eurá z pôvodného 1 eura. Zadanie alebo zrušenie trvalého príkazu prostredníctvom telefonického kontaktu bude po novom stáť 10 eur z pôvodných 6 eur.

Zvyšovať plánuje aj poplatky za používanie debetných aj kreditných platobných kariet. Poplatok za zobrazenie zostatku účtu pri použití bankomatov iných bánk vyjde klientov 1 euro z pôvodných 50 centov. Za výber z iného bankomatu si budú účtovať 5 eur.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Majitelia kariet Visa a Visa Platinum budú po novom platiť za výber hotovosti dvojnásobok. Za vklad hotovosti na vlastný účet v kamennej pobočke banky klienti zaplatia 6 eur. Poplatok za stávkovanie, hazardné hry a lotérie sa zvýši z 5 eur na 7 eur.

„V prípade, že so zmenou nesúhlasíte, máte právo bezodplatne a s okamžitou platnosťou pred dňom účinnosti nového Sadzobníka poplatkov ukončiť zmluvný vzťah. V opačnom prípade pre Vás začnú dňom účinnosti zmeny platiť nové zmluvné podmienky,“ uvádza banka na webe.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Tatra banka
Domov
Zdieľať
Diskusia