Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. marca 2024 o 14:48
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Na Kysuciach v budove chemickej fabriky vypukol masívny požiar. Na mieste sú desiatky hasičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste je 29 profesionálnych hasičov.

V Kysuckom Novom Meste v areáli bývalého družstva zasahujú desiatky hasičov. Dnes približne o 14.00 h zachvátili budovu chemickej fabriky plamene. Na mieste zasahuje 37 hasičov z Kysuckého Nového Mesta, Čadce a Žiliny s desiatimi kusmi techniky, informuje o tom Žilinak.sk.


Na mieste zasahuje aj jednotka zo Strednej odbornej školy Požiarnej ochrany Ministerstva vnútra SR v Žiline a dobrovoľní hasiči z Horného Vadičova i Kysuckého Lieskovca.

Podľa informácií noviny.sk je priestor fabriky uzavretý. Hasiči na mieste zasahujú v dýchacích prístrojoch. Obyvateľov upozornili, aby nevychádzali von a neotvárali okná.

„Prieskumom na mieste bolo zistené, že horí výrobná hala a v nej sa nachádzajúce výrobné linky,“ priblížila hovorkyňa s tým, že požiar sa podarilo krátko pred 14.50 h lokalizovať. Hasiči na mieste aktuálne pokračujú v jeho likvidácii.

Domov
Zdieľať
Diskusia