Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
1. apríla 2024, 9:19
Čas čítania 0:29

Na Slovensku dnes nastane prudká zmena počasia. Saharský prach dosiahne svoje maximum a letné teploty vystriedajú búrky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dnes bude na Slovensku veľmi teplo. Zmena počasia príde až vo večerných hodinách.

Počasie bude aj na Veľkonočný pondelok poriadne teplé. Na severe a strede Slovenska bude najvyššia denná teplota od 21 do 26 stupňov Celzia. Na južnom Slovensku teploty vystúpia ešte vyššie, informuje portál iMeteo.

Podľa portálu sa aktuálne teploty podobajú na júnové letné počasie. To sa však zmení už dnes večer, keď na naše územie príde studený front, ktorý prinesie zrážky. Meteorológovia varujú aj pred búrkami.

Studený front prinesie okrem dažďa aj ochladenie. Odborníci predpovedajú, že teploty sa znížia aj o 10 stupňov Celzia. Letné počasie sa tak dnešným dňom skončí.

Zrážky a studený front sa postarajú aj o to, že sa na Slovensku po niekoľkých dňoch vyčistí vzduch. Saharský prach dnes dosiahne svoje maximum. Dážď však spôsobí, že prach spadne na zem.

teplo, leto, zmrzlina
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia