Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
3. apríla 2024, 11:17
Čas čítania 1:19

Pellegrini pobúril Slovákov. Svoj 3-izbový byt za viac než pol milióna eur nazval maličkým, vraj sa v ňom tlačí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tvrdí, že sa v ňom tlačí, keď k nemu na návštevu prídu rodičia.

Prezidentský kandidát Peter Pellegrini svojím vyjadrením v predvolebnej debate na Markíze pobúril mnohých Slovákov. Povedal, že býva iba v malom byte s rozlohou 88 m². Predseda Hlasu reagoval na video Igora Matoviča, ktorý tvrdil, že Pellegrini využíva vilu vo Vrakuni. Tá je napísaná na poslanca Hlasu-SD Petra Náhlika, ktorý ju neuvádza v daňovom priznaní. 

Náhlik vraj dovolil Pellegrinimu vilu využívať, pretože ju sám nepoužíval. Prezidentský kandidát sa obhajoval tým, že má len trojizbový byt. Vraj mu sem-tam dobre padne stráviť svoj čas so psom na záhrade. 

3. apríla 2024, 16:29 Čas čítania 1:03 5 PRIESKUMOV: Agentúra, ktorá presne trafila výsledky 1. kola, má jasného prezidentského favorita 5 PRIESKUMOV: Agentúra, ktorá presne trafila výsledky 1. kola, má jasného prezidentského favorita
1. apríla 2024, 13:50 Čas čítania 0:34 Peter Tkačenko: Voľby vyhrá s najväčšou pravdepodobnosťou Ivan Korčok (Rozhovor) Peter Tkačenko: Voľby vyhrá s najväčšou pravdepodobnosťou Ivan Korčok (Rozhovor)
3. apríla 2024, 14:59 Čas čítania 0:35 Za falošným antikampaňovým webom Ivana Korčoka stojí bývalý Harabinov sponzor. Transparency International zverejnila detaily Za falošným antikampaňovým webom Ivana Korčoka stojí bývalý Harabinov sponzor. Transparency International zverejnila detaily

Kandidát Pellegrini vlastní byt rovno pod hradom v bytovom komplexe Zuckermandel. Tvrdí, že keď k nemu na návštevu prídu rodičia, tak sa v trojizbovom byte tlačia. 

„Keď prídu rodičia, tak je príjemnejšie ísť do takéhoto priestoru ako sa tlačiť v mojom 98, teda 88 m² byte,“ povedal Pellegrini. Na to Korčok zareagoval, či myslí ten maličký byt v Zuckermandli na brehu Dunaja. „To je maličký 3-izbový byt,“ odpovedal mu Pellegrini.

Za byt Pellegrini zaplatil v roku 2018 410-tisíc, napísal portál Nový Čas. Aktuálne stojí dvojizbový byt s plochou 62 m² v komplexe Zuckermandel takmer 390-tisíc eur. Pellegriniho byt má teda terajšiu hodnotu odhadom viac ako 500-tisíc eur.

Slovákov vyjadrenie rozhorčilo

Mnohí diváci boli po včerajšej diskusii pobúrení. Na sociálnych sieťach sa nezdržali nahnevaných a ironických komentárov. „Chudáčik, keď sa cíti zle vo svojom malom 90 m² 3-izbovom byte, tak musí ísť k svojmu kolegovi na dom. Toto keby povedal Korčok, tak ho obyčajný prostý ľud zadupe pod zem, že oni sa musia tlačiť v 30 m² 1-izbových bytoch aj s deťmi,“ okomentoval vyjadrenia na Facebooku Matej. 

Množstvo ľudí nahneval fakt, že byt, ktorý má 88 m², Pellegrini označil za malý a tvrdí, že sa v ňom tlačí. „Pellegrini má kamaráta, ktorý Pellegrinimu prenajíma Pellegriniho dom, aby tam mohol Pellegrini prespať a vyvenčiť psíka, keď sa spolu už náhodou tlačia v maličkom 90-metrovom bytíku pri Dunaji. A keď je to potrebné, tak Pellegrinimu jeho kamarát požičia aj Pellegriniho súkromné lietadlo,“ skonštatoval Vladimír. 

pellegrini
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia