Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Nina Miščíová
11. apríla 2024, 9:50
Čas čítania 0:51

Manažérka Renaultu reaguje na Attilu Végha: Som nesmierne sklamaná neférovosťou manažmentu pána Végha

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Manažérka spoločnosti vyjadrila sklamanie.

Reanult Slovensko ukončil spoluprácu so zápasníkom Attilom Véghom. Dôvodom je video, v ktorom Atilla vyjadril podporu prezidentskému kandidátovi Petrovi Pellegrinimu. Video zverejnil na svojom Instagrame so 400-tisíc fanúšikmi počas moratória. Vo videu, v ktorom vyjadril podporu Petrovi Pellegrinimu, mal okuliare, ktoré sa stali symbolom kampane protikandidáta Ivana Korčoka. „V týchto okulároch akože vôbec nevidím nič, nieže ešte budúcnosť,“ povedal.

Firma Renault Slovensko sa na základe politickej kampane na Attilovom Instagrame rozhodla spoluprácu so zápasníkom ukončiť. 

„Náš generálny riaditeľ ma upozornil na fakt, že naši ambasádori by mali ostať
politicky neaktívni. Francúzska firma má takto nastavené pravidlá,“ vysvetľovala
v komunikácii so zápasníkom Ivana Obadalová ukončenie spolupráce Véghovmu manažérovi Frankovičovi, informuje Denník N. Obdalová zároveň spomenula, že ona sama pochádza z inej „bubliny“ voličov ako Attila Végh.

Obdalová sa pre Denník N vyjadrila so slovami, že svoj osobný postoj v súkromnej komunikácii vyjadrila aj z dôvodu, že nerátala s tým, že ju Attila bez jej súhlasu zverejní. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Som nesmierne sklamaná neférovosťou manažmentu pána Végha, ktorý bez môjho vedomia zverejnil našu súkromnú internú komunikáciu, kde je vyjadrený aj môj súkromný osobný názor, a ani ma nepožiadal o povolenie na jej šírenie,“ hovorí Obadalová.

„Preto bol ten mail napísaný tak neformálne a ľudsky, a nie ako oficiálne vyjadrenie našej spoločnosti,“ dodala.

Attila konverzáciu zo svojho Instagramu ani napriek nesúhlasu manažérky neodstránil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia