Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
13. apríla 2024, 16:42
Čas čítania 0:29

56-ročný Bratislavčan podpálil bránu pri úrade vlády. Policajti ho stíhajú väzobne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž sa ku skutku priznal.

Bratislavská polícia informuje, že v utorok 9. apríla zapálil 56-ročný muž jednu z brán pri Úrade vlády SR. Muž sa ku skutku priznal a povedal, že ho k tomu viedli osobné problémy, píšu policajti na Facebooku.

„Po príchode policajtov na miesto bolo zistené, že príslušníci Úradu ochrany ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR krátko pred 21.45 h obmedzili na osobnej slobode muža, ktorý vylial z dvojlitrovej kanistry na bránu vedúcej do podateľne Úradu vlády Slovenskej republiky benzín. Ten následne zapálil, čím došlo k poškodeniu murovanej fasády a oplotenia, ako aj časti kovovej brány vedúcej do podateľne,“ informuje polícia v statuse.

Vyšetrovateľ vzniesol proti mužovi obvinenie z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci. Obvinený muž je stíhaný väzobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia