Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. mája 2024, 20:20
Čas čítania 0:30

ZSSK cez víkend plánuje obmedziť predaj lístkov online. Veľká odstávka môže mnohým spôsobiť komplikácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V noci zo soboty na nedeľu si lístok na vlak nekúpiš online.

V noci zo soboty na nedeľu 5. mája bude obmedzený predaj cestovných lístkov cez e-shop a aplikáciu Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK). Dôvodom je plánovaná údržba predajných systémov. Lístok si budeš môcť kúpiť len u vlakového personálu alebo prostredníctvom SMS. Vo štvrtok o tom informoval hovorca ZSSK Dominik Drevický.

„ZSSK informuje cestujúcich, že v nočných hodinách zo soboty 4. mája od 22.30 h do nedele 5. mája do 4.30 h dôjde z dôvodu plánovanej prevádzkovej údržby k obmedzeniu predaja cestovných dokladov a rezervácií. Vďaka aktualizácii predajných systémov môže ZSSK ponúkať ešte kvalitnejšie služby,“ uviedol Drevický.

V čase odstávky si nebudeš môcť kúpiť cestovné lístky v e-shope ZSSK ani v mobilnej aplikácii. Železničný dopravca cestujúcim preto odporučil, aby si lístky na vlak zakúpili v dostatočnom predstihu online alebo v pokladniciach ZSSK.

Stanica Košice rýchlik
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia