Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
16. mája 2024 o 7:23
Čas čítania 0:16

VIDEO: Takto v noci priviezli atentátnika k jeho autu. Pyrotechnik ho musel skontrolovať pre podozrenie z nastraženej výbušniny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Auto najskôr prezrel služobný pes.

Pyrotechnik vykonal kontrolu auta, ktoré vlastní strelec Juraj C., ktorý včera v Handlovej niekoľkokrát postrelil premiéra Roberta Fica. Dôvodom bolo podozrenie z nastraženého výbušného systému, informujú noviny.sk.

Na prehliadke vozidla sa zúčastnil aj páchateľ, ktorý počas kontroly nehybne, s kamennou tvárou stál v obklopení kukláčov. Auto najskôr prezrel služobný pes a následne pyrotechnik skontroloval kufor a prednú kapotu. Hrozba výbušniny sa nepotvrdila. Auto by mali previezť do Žiaru nad Hronom.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana

Domov
Zdieľať
Diskusia