Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Aneta Gospičová
22. mája 2024, 21:09
Čas čítania 0:39

15-ročný chlapec sa predávkoval na večierku v Rožňave. Jeho kamaráti zdieľali fotku mŕtveho tela na sociálnych sieťach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kamaráti mu neposkytli prvú pomoc.

Partia kamarátov usporiadala večierok, na ktorom sa jeden z mladíkov predávkoval a zomrel. Jeho kamaráti mu neposkytli prvú pomoc, mŕtve telo si začali fotiť a zdieľať na sociálnych sieťach s hanlivým textom, informujú noviny.sk.

„Na základe volania na tiesňovú linku 155 sme krátko po 13.00 h vyslali na miesto ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci,“ informuje hovorkyňa ZZS Petra Klimešová. Záchranári 15-ročnému chlapcovi už nedokázali pomôcť.

Partia uviedla, že na večierku bol alkohol aj iné omamné látky. „Polícia pracuje aj s verziou, že smrť maloletého môže mať súvis s požitím, respektíve aplikáciou neznámej látky, potvrdenie, respektíve vyvrátenie tohto podozrenia je možné až na základe výsledkov znaleckého skúmania, ktorého súčasťou bude aj toxikologické skúmanie, a výsledkov ďalšieho vyšetrovania,“ informuje hovorkyňa KRPZ KE Lenka Ivanová.

Fotografie zverejnili na sociálnych sieťach

Na škole, ktorú chlapec navštevoval, vyvesili čiernu smútočnú vlajku. Žiaci obchodnej akadémie dostali do systému Edupage upozornenie, aby sa k prípadu nevyjadrovali a nešírili žiadne fotografie. Tie už však kolovali internetom. Vo veci začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Polícia SR
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia