Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová TASR
24. mája 2024 o 16:00
Čas čítania 0:27

VIDEO: Branislav vzal telefón mužovi, ktorý dostal epileptický záchvat. Bratislavská polícia zverejnila zábery z kamery

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okoloidúci namiesto pomoci okradol muža s epileptickým záchvatom.

51-ročný Branislav okradol muža, ktorý dostal epileptický záchvat. Namiesto pomoci mu vzal mobilný telefón a z miesta ušiel. Bratislavská polícia ho už obvinila, informujú policajti na Facebooku.

„Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie 21-ročný muž počas prechádzania podchodom na Trnavskom mýte dostal epileptický záchvat a odpadol. Počas toho k nemu pristúpil aj 51-ročný Branislav, ktorý predstieral, že pomáha mladému mužovi. Odcudzil mu však mobilný telefón, ktorý mal mladý muž pri sebe,“ priblížila polícia v statuse. 

Branislav z okresu Senec už čelí obvineniu zo zločinu krádeže spáchaného na chránenej osobe. „V prípade preukázania viny pred súdom hrozí za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov,“ povedal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Domov
Zdieľať
Diskusia