Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová TASR
26. mája 2024, 9:18
Čas čítania 0:36

VIDEO: Muž chcel v Petržalke „riadiť dopravu“. Pobil sa so šoférom, zasahovalo niekoľko policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zavadzal šoférom, a tak jeden z nich vystúpil a muža konfrontoval.

V bratislavskej Petržalke chcel opitý neznámy muž „riadiť dopravu“. Prechádzal sa po ceste, zavadzal vodičom a ukazoval im, kadiaľ majú prejsť. 

Netrvalo dlho a jeden zo šoférov vystúpil z auta a s mužom na ceste sa poriadne pobil. Dvojicu sa nakoniec podarilo od seba oddeliť až niekoľkým chlapom. Ani tento konflikt neznámemu mužovi nestačil a dopravu začal „riadiť“ opäť. Zastavila ho napokon až policajná hliadka. 

Nafúkal viac ako tri promile

Bratislavská polícia voči nemu začala trestné stíhanie. K incidentu došlo krátko pred 14.30 h na Jungmannovej ulici. Polícia priblížila, že po jej príchode na miesto muža spacifikovala a podrobila ho dychovej skúške. Tá sa skončila s výsledkom 3,33 promile.

„Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V bolo v tejto súvislosti už začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva, objasňovaním presných príčin a okolností tohto prípadu, ako aj vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa policajti intenzívne zaoberajú,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia