Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
2. júna 2024 o 13:23
Čas čítania 0:24

Šutaj Eštok nepovedal, kedy budú známe výsledky vyšetrovania útoku na premiéra. Gröhlinga obvinil zo šírenia dezinformácií

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rezort vnútra robí podľa ministra všetko pre to, aby prišli k záverom vyšetrovania atentátu.

Minister vnútra a novozvolený predseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok v relácii TA3  nepovedal, kedy by mohli byť známe výsledky vyšetrovania útoku na premiéra Roberta Fica. 

„Robíme dňom a nocou, aby sme mohli záver oznámiť čo najskôr. Obrátime zem hore nohami, aby sme na to prišli,“ uviedol Šutaj Eštok. 

Predseda SaS Branislav Gröhling v relácii tvrdil, že je dôležité upokojiť situáciu a zabrániť tomu, aby sa nešírili rôzne verzie o atentáte na Roberta Fica. Šutaj Eštok mu počas diskusie vytkol, že šíri dezinformácie, fabulácie či klamstvá. Povedal tak po tom, ako Gröhlingovi uviedol, že útočník údajne skončil na psychiatrii, o čom informovali TV Noviny.

3uraj eštok grohling
Zdroj: TA3 (V POLITIKE)
Domov
Zdieľať
Diskusia