Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
7. júna 2024 o 11:44
Čas čítania 0:22

Prípad s nájdeným zviazaným mŕtvym telom na Malom Dunaji: polícia zverejnila nové informácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zviazané telo našli včera pracovníci, ktorí na člne čistili okolie.

Polícia začala v prípade štvrtkového nálezu zviazaného tela v Malom Dunaji trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

O správe informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. „S cieľom zistiť presnú príčinu smrti bolo nariadené vykonanie súdnej pitvy,“načrtol hovorca.


Včera našli v Malom Dunaji v obci Zálesie neďaleko Bratislavy zviazanú mŕtvolu. Časť jej tela trčala nad hladinou. Telo našli pracovníci, ktorí na člne čistili okolie. Mŕtvolu vytiahli z vody až policajti na člne. Pozostatky boli podľa informácií v značnom rozklade. Vyšetrovanie prípadu pokračuje. Bližšie informácie polícia poskytne, keď to umožní procesná situácia. 

6. júna 2024 o 12:50 Čas čítania 0:12 AKTUÁLNE: Neďaleko Bratislavy našli zviazanú mŕtvolu. Časť tela plávala na hladine AKTUÁLNE: Neďaleko Bratislavy našli zviazanú mŕtvolu. Časť tela plávala na hladine
Domov
Zdieľať
Diskusia