Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
11. júna 2024 o 6:45
Čas čítania 0:21

Odvážlivec pádloval na divokom Dunaji. Nemal ani záchrannú vestu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sociálne siete obletela fotografia muža na paddleboarde. Na Dunaji pádloval len pár dní po tom, ako vyhlásili druhý povodňový stupeň.

V posledných dňoch dal Bratislave najviac zabrať Dunaj, ktorého hladina sa zdvihla o niekoľko desiatok centimetrov. Divoká voda postavila do pozoru aj Tomáša Tarabu (SNS), ktorý kvôli riešeniu stúpajúcej hladiny zvolal krízový štáb. Len pred pár dňami dosiahol Dunaj druhý povodňový stupeň.

Odvážlivcovi z Petržalky zrejme okolnosti neprekážali. Na sociálnej sieti sa objavila fotografia muža na paddleboarde, ako pádluje na Dunaji. 

„Rozvodnený Dunaj láka dobrodruhov – na člnku či na paddleboardoch… samozrejme bez vesty… a kým väčšina lodí stojí ukotvených, oni nemajú problém,“ napísala Gabriela k fotke na sociálnej sieti.

dunaj pádluje
Zdroj: Facebook/Gabriela Pussova/Bratislava-Petržalka
Domov
Zdieľať
Diskusia