Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. júna 2024 o 19:58
Čas čítania 0:46

Markíza odvysielala posledný rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou Čaputovou. Vyjadrila sa aj k potenciálnej budúcnosti v politike

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zuzanu Čaputovú zajtra nahradí novozvolený prezident Peter Pellegrini.

Televízia Markíza dnes v rámci Televíznych novín odvysielala 15-minútový exkluzívny rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Interview viedla moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová, ktorá sa tak po dlhšej pauze vrátila na televízne obrazovky.

Švajdová Puškárová sa v úvode s prezidentkou rozprávala o náročnej životnej etape, ktorú prezidentka zažila. Čaputová prezradila, že jej odchod je sprevádzaný kombináciou pocitov a silných momentov, ktoré si bude pamätať. Budúcnosť v politike aktuálne vylúčila. „Budem sa tešiť na nové začiatky,“ povedala Čaputová. Prezidentka prezradila, že sa chce realizovať v akademickom prostredí.

V prezidentskom paláci preberali zmierenie spoločnosti, ktorá je po atentáte na Roberta Fica polarizovaná. „Situácia na Slovensku je neúnosná a musíme s tým niečo urobiť,“ dodala. V rozhovore prezradila, že najťažšie obdobie v úrade bola pandémia a začiatok vojny na Ukrajine.

„Boli momenty, keď som vedela, že to je hraničné, že to je ťažko, že som taká vyčerpaná,“ povedala. Prezidentka uviedla, že za päť rokov sa jej najlepšie spolupracovalo s Ľudovítom Ódorom.

20. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 9:06 Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama

Politikom odkázala, aby svoju prácu brali ako výkon verejnej služby a boli pokorní. Občanov povzbudila, aby si uvedomili potenciál, ktorý majú. „Ľudský potenciál na Slovensku je úžasný,“ dodala. Budúcemu prezidentovi zaželala úspešný mandát a upokojenejšie časy. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia