Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. júna 2024 o 10:37
Čas čítania 0:44

Na televízne obrazovky sa po dlhej pauze vráti markízacka hviezda. Puškárová bude viesť exkluzívny rozhovor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová sa po dlhšej prestávke vracia na televízne obrazovky.

  • Zlatica Švajdová Puškárová bude dnes 14. júna viesť exkluzívny 15-minútový rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou.
  • Švajdová Puškárová nedávno oznámila, že nebude náhradou moderátora Michala Kovačiča v politickej relácii Na telo.
  • Na sociálnej sieti prezradila, že v budúcnosti plánuje vlastný autorský projekt.  

Prečo je to dôležité: Rozhovor s odchádzajúcou prezidentkou ponúka priestor na reflexiu jej pôsobenia v úrade, diskusiu o jej úspechoch a výzvach, ktorým čelila, ale aj jej plánoch do budúcnosti. Švajdová Puškárová okrem iného nedávno oznámila, že plánuje vlastný autorský projekt. Jej návrat na televízne obrazovky preto vzbudzuje pozornosť.

Citát: „Teším sa, že budem realizovať rozhovor s pani prezidentkou Zuzanou Čaputovou v posledný deň v jej úrade,“ povedala Švajdová Puškárová.

Širší kontext: Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová sa nedávno vyjadrila na sociálnej sieti k aktuálnej situácii v TV Markíza. V príspevku uvádza, že v kritických momentoch, ktoré nastali v televízii, nebola prítomná, a tak ich nemohla ovplyvniť. Dodala, že ju celá eskalácia medzi vedením a zamestnancami mrzí. Priamu podporu však nevyjadrila žiadnej zo strán. Záležitosť chce podľa vlastných slov riešiť interne.

Anketa:
Budeš sledovať exkluzívny 15-minútový rozhovor so Zuzanou Čaputovou?
Áno, budem.
Nie, nechystám sa.
Áno, budem.
54 %
Nie, nechystám sa.
46 %

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si aj tieto články: 

13. júna 2024 o 18:56 Čas čítania 0:49 Inauguráciu prezidenta nebude moderovať Kovačič. Markíza oznámila, kto ho nahradil Inauguráciu prezidenta nebude moderovať Kovačič. Markíza oznámila, kto ho nahradil
7. júna 2024 o 6:45 Čas čítania 0:36 Markíza reaguje na video zamestnancov televízie, dáva si 3 podmienky. Oceňuje ich kroky a Kovačičovi posiela nepriamy odkaz Markíza reaguje na video zamestnancov televízie, dáva si 3 podmienky. Oceňuje ich kroky a Kovačičovi posiela nepriamy odkaz
6. júna 2024 o 18:08 Čas čítania 0:45 VIDEO: Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné video. Odkazujú, že zostávajú a nevstupujú do ostrého štrajku VIDEO: Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné video. Odkazujú, že zostávajú a nevstupujú do ostrého štrajku
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zlatica Puškárová (@zlaticapuskarova)

Domov
Zdieľať
Diskusia