Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
16. júna 2024 o 8:36
Čas čítania 0:32

Žilinská polícia našla v odkvapovej rúre mŕtveho novorodenca. Prípad vyšetruje ako vraždu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Žilinská polícia vyšetruje vraždu novorodenca v Žiline.

  • V meste Rajec (okres Žilina) našli v odkvapovej rúre jedného z bytových domov mŕtveho novorodenca.
  • Polícia vyšetruje prípad ako vraždu. Podozrivú osobu policajti zadržali.
  • Telo dieťaťa bude podrobené súdnoznaleckej pitve.

Prečo je to dôležité: Nález mŕtveho novorodenca a vyšetrovanie prípadu ako vraždy zdôrazňuje extrémnu závažnosť činu. Ide o tragický prípad, ktorý vyvoláva silné spoločenské znepokojenie.

Citát: „Celú udalosť si na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou,“ priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková. 

Širší kontext: Hovorkyňa dodala, že polícia prijala oznámenie o nájdení novonarodeného dieťaťa bez známok života v sobotu večer. „Po zabezpečení potrebných informácií sa podarilo podozrivú osobu zadržať. Dvadsaťpäťročná žena bola obmedzená na osobnej slobode a prevezená na policajný útvar na vykonanie potrebných procesných úkonov,“ spresnila.

Domov
Zdieľať
Diskusia