Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. júla 2024 o 7:32
Čas čítania 0:38

Slovák zo Záhoria už má na svojom účte 7 miliónov. O výhru sa prihlásil bleskovou rýchlosťou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šťastlivec povedal, že tipuje už tri roky.

  • Záhorák, ktorý vyhral v hre Euromilióny viac ako 7 miliónov eur, si prišiel po výhru do bratislavskej centrály Tiposu do 24 hodín, informujú tvnoviny.sk.
  • Šťastlivec už má svoju výhru na účte v plnej sume. Výhry od Tiposu sú oslobodené od akýchkoľvek daní.
  • Muž skúša tipovať už tri roky, momentálne si však dáva prestávku.

Prečo je to zaujímavé: Pravdepodobnosť výhry v hre Euromilióny je 1 : 25 632 288. Daná výhra je v poradí 7. najvyššou výhrou v rebríčku jackpotových výhier.

Citát: „Priznal, že po prvotnom šoku nemohol uveriť tomu, že sa mu podarilo vyhrať taký obrovský jackpot. Aj keď sa už k svojej výhre prihlásil, stále nevie, ako s ňou naloží. Chce sa rozhodovať postupne a rozvážne,“ informuje Tipos.

Širší kontext: Slovák si podal tiket za 9,50 eura. Mal na ňom čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6. Presne tie spoločnosť vyžrebovala a muž sa tak dočkal obrovskej výhry.

Prečítaj si aj tieto články: 

10. júla 2024 o 15:11 Čas čítania 0:45 Slovák zo Záhoria podal tiket za pár eur, dnes sa zobudil ako multimilionár. Šanca na výhru bola mizivá Slovák zo Záhoria podal tiket za pár eur, dnes sa zobudil ako multimilionár. Šanca na výhru bola mizivá
11. júla 2024 o 6:51 Čas čítania 0:30 Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života
8. júla 2024 o 6:44 Čas čítania 0:30 Šťastlivec z Británie vyhral jackpot v hodnote 39 miliónov eur. K výhre sa zatiaľ neprihlásil Šťastlivec z Británie vyhral jackpot v hodnote 39 miliónov eur. K výhre sa zatiaľ neprihlásil
Domov
Zdieľať
Diskusia