Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. júla 2024 o 6:44
Čas čítania 0:30

Šťastlivec z Británie vyhral jackpot v hodnote 39 miliónov eur. K výhre sa zatiaľ neprihlásil

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Výherca z Británie trafil všetky čísla. Po jackpot si však ešte neprišiel.

  • Vo Veľkej Británii padol v piatok jackpot presahujúci 33 miliónov libier (približne 39 miliónov eur), informuje Sky News.
  • Šťastlivec trafil päť hlavných čísel a dve šťastné hviezdy v medzinárodnej lotérii EuroMillions.
  • Výherca sa k svojej výhre zatiaľ neprihlásil.

Prečo je to zaujímavé: Skutočnosť, že sa výherca neprihlásil k jackpotu, je nezvyčajná. Verejnosť a médiá sú zvedavé, kto je šťastlivec a ako bude reagovať na túto obrovskú výhru. 

Citát: „Vyzývame hráčov, aby skontrolovali svoje tikety a zavolali nám, ak si myslia, že sú dnes večer šťastným výhercom,“ odkazujú organizátori lotérie.

Širší kontext: Lotéria EuroMillions zastrešuje napríklad aj Belgicko, Francúzsko, Írsko či Portugalsko. Výherný lístok z Británie bol jediný, ktorý zodpovedal všetkým piatim hlavným číslam a dvom šťastným hviezdam.

Prečítaj si aj tieto články: 

7. júna 2024 o 11:10 Čas čítania 0:34 Nový milionár vyhral lotériu inovatívnym spôsobom. Výherca má toľko peňazí, že nemusí pracovať do konca života Nový milionár vyhral lotériu inovatívnym spôsobom. Výherca má toľko peňazí, že nemusí pracovať do konca života
17. mája 2024 o 15:21 Čas čítania 0:25 Extrémne šťastie: Párik vyhral nezávisle od seba rovnakú lotériu. Spoločne zbohatli o 3,6 milióna eur Extrémne šťastie: Párik vyhral nezávisle od seba rovnakú lotériu. Spoločne zbohatli o 3,6 milióna eur
26. apríla 2024 o 14:32 Čas čítania 0:26 Slovák sa mohol stať milionárom. Vyhral 5,3 milióna eur, výherný tiket si však zabudol prevziať Slovák sa mohol stať milionárom. Vyhral 5,3 milióna eur, výherný tiket si však zabudol prevziať
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Canva
Domov
Zdieľať
Diskusia