Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
27. júla 2024 o 8:27
Čas čítania 0:30

Diaľnica D1 v smere do Bratislavy je úplne uzavretá. Vodiči sa musia pripraviť na zdržanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá.

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5 kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá. Nasledovať bude spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Čiastočná uzávera sa skončí najneskôr v nedeľu 28. júla o 20.00 h. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Počas úplnej uzávery diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Senec a následne po ceste č. II/503 – Senec – cestu č. I/61 – Veľký Biel – Bernolákovo – Bratislava,“ spresnila polícia.

Upozorňuje vodičov, ktorí plánujú jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou. „Zároveň im pripomíname, aby boli trpezliví, opatrní a zvýšili svoju pozornosť počas prejazdu uvedeným úsekom. V prípade zdržania sa v kolónach odporúčame účastníkom cestnej premávky, aby mali so sebou dostatočné množstvo tekutín,“ dodala.

Diaľnica.
Diaľnica. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia